Sziasztok! Ez a "sorozat" arról fog szólni, hogy kihívásokat (1 rész - 5 db) tesztelünk, és értékelünk a szerint, hogy mennyire nehéz teljesíteni, illetve ha veszélyes, milyen nem veszélyes alternatívái vannak.

Elsőre arra gondoltam, hogy viccesebb kihívásokat tesztelnénk.

1. Marshmallow Challenge

Ebben az a jó, hogy 3 fajta kihívást is takar, de nem baj.

a, Itt csak, annyi dolgod van, hogy számold hány pillecukor (vagy bármi amiben megegyeztek) fér be a szádba, de figyelj arra, hogy bele ne fulladj. Az nyer akinek a több pillecukor van a szájába.

4,5 csillag, mert nem a legveszélytelenebb, de nagyon vicces tud lenni.

b, Talán egy picit ismertebb neve a Chubby Bunny Challenge, ami nagyon hasonló az előzőhöz, csak annyiban különbözik, hogy minden egyes pillecukor után ki kell mondani, hogy Chubby Bunny. Innentől végig ugyanaz, mint az előző.

c, Ismertebb neve Spagetti Tower Challenge, ami arról szól, hogy spagettiből kell úgy tornyot építeni, hogy csupán csak pillecukrot használhatsz hozzá, ragasztót nem. Elsőre könnyűnek hangzik, de nem az, szóval ne add fel, ha párszor feldől, ha meg már végképp feladnád törd félbe a spagettit, úgy stabilabb. Az nyer, akinek magasabb a tornya. Itt az én végeredményem:

Persze még sokféle képen fellehet építeni, ami sokkal magasabb.

 4,5 csillag, mert nem a legegyszerűbb, de ez teszi viccesé.

2. Food or Not Challenge

Ez arról szól, hogy távolról kell megállapítani 2, vagy több dologról, hogy melyik azaz egy dolog amelyik étel. Itt annak megy a pont, aki eltalálja melyik kaja. Egy kicsit otthonosítottabb változata, hogy 2 letakart tányér random választani kell 1-et, és az kap pontot, akinél a kajás tányér van.

4,5 , mert nagyon vicces ellenben egy kicsit drága mulatság.

3. 10 Year Challenge

Ez a kihívás, arról szól, hogy egy mostani, és egy 10 évvel ezelőtti képet egy más mellé raknak. Ez mondjuk inkább meghökkentő, mint vicces. Pár ilyen kép:

5 csillag, mert igazából nincs benne semmi rossz, de megnézhetjük menni változás történt 10 év alatt.

4. Straight Arm Challenge

Ez arról szól, hogy a fejed fölé emelsz egy vízzel teli palackot, és onnan kell a szádba önteni a vizet, ami 99,99%, hogy nem fog menni.

4,5 csillag, mert nagyon vicces tud lenni, de nem valószínű, hogy túl jó érzés amikor rád ömlik egy üveg víz

5. Whisper Challenge

Ennek két verziója van:

a, Egyik ember hangos zenét hallgat fejhallgatóval, amíg a másik mond neki egy szót, amit ki kell találnia. A hallására nem támaszkodhat, így vicces szituációk tudnak születni.

b, Olyan videót kell csinálni, amiben csak suttoghat az illető, és különböző dolgok hangját teszteli közel egy mikrofonhoz. ASMR más néven így ismertebb.

5 csillag, mert igazából semmi különösebb nem kell hozzá, mégis nagyon vicces tud lenni.

Remélem tetszett. Ti megcsináltátok valamelyik Challenget? Írjátok meg kommenetbe.