Sziasztok! Gondolkoztatok már azon, hogy külföldre költöztök? Ha igen, akkor, azért lesz ez a poszt kedvező számodra, hátha nyújt egy kis segítséget. Ha nem, akkor pedig kapsz egy kis ízelítőt, ha nem is, arra, hogy kiköltözz, akkor utazáshoz, hogy mit érdemes felfedezned. Remélem, ezzel a kis város leírásokkal tudok segíteni. Akkor kezdjük is:

Minden, amit írok saját tapasztalatom (utazások során), vagy ismerősé (utazás során, vagy kint él).

London 

 A már az örök klasszikusá váló: "Hova költözzünk? Amerika. Túl messze van. London!"  Nem akarlak lelombozni, de nem hasonlít az USÁra, persze van hasonlóság (mert igazából minden város hasonlít egymásra valamiben), de mostanában egyre több a különbség.

Nem igazán javaslom senkinek, csak, ha nagyon jó ajánlat van hozzá (pl.: nagyon jó állás). Több okból kifoólag: nagyon drága -> nagy cikkekben nem mindig (pl.: IPhone van, hogy olcsóbb (de eredeti Apple boltból ugyanannyi)), de a hétköznapi termékek kivétel nélkül drágábbak, és van, hogy nem kevéssel (pl.: 1l CocaCola: MO.: 300ft, London: kb: 700ft (3font)), ezért lehet, hogy többet keresel, de az el is megy. Egyre rosszabbak az élet körülmények: a másik érv, miért költözzünk külföldre (anyagiak mellet), a jobb élet körülmények, hát ez nem igaz. 10 évvel ez előtt igen, jobbak voltak Budapestnél, de mára ez, inkább fordítva jellemző. Veszélyes, ezt nem tudom, hogyan magyarázni. Bár, azt mondják az segít, hogy sok magyar van kint - ez nem tudom, hogy segít-e.

Utazási célpontnak megfelelő, és azt javaslom egyszer menj el oda. Utazásilag közepesen könnyű megközelíteni, ugyanis megannyi reptere van, de vonattal hiába próbálkozol, alternatívának a hajó van -> ezt ne értsd rossz néven, repülni élvezet. Ha ott vagy ezeket a látványosságokat ne hadd ki: London Eye - felejthetetlen élmény; Harry Potter Studio - főleg, ha te is HP fan vagy; Buckhingam palota - szép látvány; parkok - lágy kikapcsolodás; Sherlock Holmes múzeum - neked való rejtélyre lelsz; Shakespeare "színház" - művészeti felüdülés. Szóval, inkább javaslom, hogy egy 1-2 hetes látogatást tégy oda.

Ti már voltatok Londonban?