Sziasztok! Itt az ideje a Wish értékelésének.

Ha még nem láttad:

 

Kezdjük is el:

Termékek:

Előny: Széles választék, könnyű megkeresni amit szeretnél. Átlag árnál kicsit kevesebb, de szinte mindig mindenre van 50-95%-ig akció -> szóval mondható alacsony árnak. Magyarul is eligazodsz.

Hátrány: Itt is jelen vannak "fake" termékek (de nem sűrűn, főként elektronikai cikkekben).

Ez 4,5 csillagot ér a "fake" termékek miatt.

Vásárlás menete:

Előny: Könnyen, egyszerűen lerendezhető. Adatokat csak első fizetésnél kell megadni (kivéve, ha valami változik (pl.: szállítási cím)).

Hátrány: Csak fiókkal lehet vásárolni, illetve termékeket nézegetni is. Csak kártyával előre lehet fizetni. Van szállítási díj, ami úgy alakul, hogy minél olcsóbb a termék, annál kevesebb (nekem 7190ft-nál volt 1968ft).

3,5 csillag, mert egyszeri vásárlásra nem valószínű, hogy szeretnél egy profilt, vagy nem biztos, hogy előre szeretnél fizetni.

Szállítás/Átvétel:

Előny: Egyszerű átvétel, viszonylag gyors kiszállítás (nekem első alkalommal 15 nap, második alkalommal 10 nap volt).

Hátrány:  Velem még nem volt, de hallottam és láttam videókat, hogy teljesen másképp néz ki (pl.: más színű, más szabású), mint a képen.

4 csillag, mert nem hiszem, hogy örülnék, ha mást kapnék, mint rendeltem (kivéve, ha jobb).

Utólag:

Előny: Ha nem tetszik/mást kaptál ingyenesen vissza lehet küldeni, és vissza kapod az árát (szállítási díj, és ÁFA nélkül).

Hátrány: 30 nap után nem tudsz, mit tenni addig szól a garancia. Csak az eredeti csomagolásban lehet visszaküldeni (tipp: ne dobd ki a csomagolást 30 napig).

 4,5 csillag, a csomagolás, és 30 napig tartó garancia (ez drágább termékekre vonatkozik (pl.: számítógép alkatrész)) miatt.

Összesítve:

4 csillag, a fő rossz dolgok miatt, a "fake" termékek, és nem azt kapok, amit rendeltem. Összesítve elég jó ár/érték arány van, nagyjából megbízható, és hibák mindenkivel megesnek, nem lehet minden tökéletes.

A kedvenc dolgom Wishről (amit rendeltem):


Pár nem azt kaptam, amit rendeltem kép (velem még nem volt):

Nektek mi a tapasztalotok a Wish-el? Ti mit gondoltok róla?