Sziasztok! Nemrégiben találtam egy alkalmazást (sweatcoin), ami azon az elven működik, hogy lépsz x-et, és kapsz érte x sweetcoins-t (SC), és 20000SC az 1000$, ami kb. 250000Ft.

Kompatibilitás: Android és IOS

Méret: 24M

Tesztelésre fel!

Először is letöltöttem, az egyszerű és gyors volt.

Amikor beléptem az appba kellett létrehozni egy profilt (ezt nem igazán tudom mihez kell). Bedob a "Convert" képernyőre, amin azt tudod nézni hányat léptél, és mennyi SC-d van.

Van egy "track" képernyő, ahol azt tudod megnézni miért, és menny SC-t kaptál.

Van egy "Home" képernyő, ahol az adataidat (pl.: usernév) tudod megváltoztatni, megnézheted te kit, és téged ki követ. Tudsz keresni a felhasználók közt, megnézheted ki mennyit lépett, illetve te.

Van egy "Spend" lap, amin tudsz vásárolni a meglévő SC-dből, ha rámész egy termékre ott megjelennek róla az információk, és hogy hol nem ehető meg. Vannak állandó termékek (IPXmax (20000SC), Airways Holiday (20000SC), 1000$ (20000SC), és bőrőnd (589SC)), és vannak változó termékek (pl.: eBook, kávé, ruhák).

Tapasztalat:

Közepesen gyorsan lehet sok SC-t kapni, de szerintem megéri. Vettem egy csomag teát (mert 20000-re gyűjtök), és megjött, szóval nem átverés.

Tippek:

Legyen a telefonod mindig a zsebedben, vagy ha van kösd össze AppleWatch-hal/okosórával, mert úgy is működik, és valószínűleg többet van az órád a kezeden, mint a telefonod a zsebedben.

A "Spend" lapon menj egy kicsit lejjebb, és minden nap tudsz 3SC-t szerezni 3db 3mp-es videó megnézésével. Ugyan itt, ha rámész egy termékre tudsz valamennyi (változó) kedvezményt szerezni, ugyanúgy, csak itt 1db 30 mp-es videó megnézésével.

Ha rámész a "Convert" lapra ott, ha elkezded 20 mp-ig gyorsan jobbra-balra húzogatni a képernyőt, úgy érzékeli, mintha 2000 lépést tettél volna.

Pontok:

Megbízhatóság: 

4, 5 csillag, mert nem mindig érzékeli a lépéseket.

Termékek:

4, 5 csillag, mert jók a termékek, csak néha becsúszik 1-2 rossz.

Design:

5 csillag, mert tényleg nagyon szép a Design.

Összesen:

4,5 csillag, mert összességében jó, csak van benne pár kijavítandó dolog.

Ti mit gondoltok a SweetCoin-ról? Ti gyűjtitek a lépéseket?